Rakićević na treninzima u Železniku, uprava Partizana uradila sve što je mogla! Sledi suspenzija! Vlada Dragičević na radaru crno – belih!

Mladi košarkaš, Petar Rakićević, trenira sa ekipom Crvene Zvezde. Ovaj igrač je potpisao predugovor s Partizanom početkom jula i uzeo novac na ime prve rate ugovora. Kasnije su KK Metalac, igračev menadžer Aca Rašković, Nebojša Lović, a sada i sam igrač pokušali na sve moguće načine da ne ispoštuju ovaj predugovor.

Letos smo nekoliko puta kritikovali upravu, pre svega zbog odustajanja od Evrokupa i nedolaska više mlađih igrača. Ovog puta, ne možemo kritikovati naš klub, jer je Partizan uradio sve što je mogao da igrač Rakićević postane naš član. Pokazano je maksimalno, strpljenje i odlučnost da do transfera dođe. Ipak, Rakićević je uporan da prekrši dogovor. Partizan sprema tužbu, koja će prouzrokavati jednogodišnju suspenziju Rakićevića.

cover

Istovremeno, jako lepa vest je, da Partizan želi da dodatno ojača centarsku liniju. Pregovori se vode sa Vladimirom Dragičevićem, proverenim crnogorskim teškašem. Ako do ovog transfera dođe, to bi bilo najveće pojačanje u prelaznom roku, a Partizanov roster bi mnogo dobio dolaskom stamenog Cetinjanina.