Radović za SŽ o odlasku iz Partizana !

ra

Nisam klinac da bi se bilo ko igrao sa mnom… Sigurno je bilo čudno što se odjednom stvara slika o meni kao o jednom od glavnih kirvaca što Partizan nije ušao u Ligu Evrope i što je loše počeo prvenstvo… To etiketiranje bilo je jako ružno, ali ja svakog mogu da pogledam u oči i kažem: ’Vratio sam se u Partizan jer mi je dao sve“, rekao je Radović u oproštajnom intervjuu za Sportski žurnal koji podseća i da iskusni fudbaler nije bio po ukusu aktuelne uprave i zato što su ga u Humskoj videli kao čoveka bliskom bivšem sportskom direktoru, a sada uticajnom opozicionaru Nenadu Bjekoviću.
Došao sam u Partizan ne zbog Bjekovića, Ćurkovića ili nekog trećeg, nego zbog kluba za koji sam emotivno vezan… Možda je bolje da ne pričam ništa jer Partizan zaista puno volim, iako je evidentno da to više nije onaj klub kakav je nekad bio“.

Sledeće pitanje Žurnala bilo je da li se pokajao…
Prošao sam kroz težak period na kakav nisam navikao. Raskinuo sam ugovor sa Olimpijom sa kojom sam osvojio titulu… Između Legije i Videotna, izabrao sam povratak u Partizan… Sam sam birao“, rekao je Radović.