PUKOVNICI ILI POKOJNICI! (21h, mogući sastavi)

Partizan u kvalifikacijama Lige Evrope dočekuje Kiprane, prvi meč 2:1 za AEK

Ako neko ima veliki broj pretrčanih kilometara u nogama na važnim utakmicama u taboru crno-belih, onda je to svakako LJubomir Fejsa. Trofejni vezista je u dosadašnjem delu karijere znao pobednički recept, pa je i sada ubeđen u pozitivan ishod svog tima protiv AEK-a iz Larnake:

– Očekuje nas težak meč. Igramo protiv dobre ekipe, ali kod kuće, pred našim navijačima i svesni smo da smo bolja ekipa od Kiprana. Jedva čekamo da počne utakmica i da je završimo onako kako želimo.

Bivši igrač Benfike ističe da loš početak sezone nije slomio timski duh ekipe iz Humske:

– Atmosfera je dobra, svi smo svesni šta nas očekuje, znamo da je veliki pritisak, zbog važnosti meča. Svi smo maksimalno spremni i nestrpljivi pred početak.

Stolica: Ne računamo na Pavlovića

Koliko je ozbiljna povreda Andrije Pavlovića (sa prvog treninga) i kad se očekuje debi poslednje akvizicije Parnog valjka?

– Nažalost, ne možemo da računamo na njega, neće biti fit, povreda nije toliko ozbiljna, ali je dovoljno teška da ne može da nam bude od pomoći – rekao je trener Stolica.

Iskusni vezista uvek je spreman da savetima pruži podršku mlađim klupskim drugovima:

– Moramo da svi opušteno uđemo opušteno u meč. Utakmice koje se igraju pod velikim pritiskom, na kraju budu najlakše za igranje.

Nekadašnji reprezentativac Srbije došao je u Humsku zimus kao veliko pojačanje, međutim, povrede su ga omele da pokaže šta zna. Ni ova sezona nije dobro počela za Fejsu, s obzirom na to da je zbog virusa morao da propusti prve tri prvenstvene utakmice. Sad se čini da je konačno spreman i ukoliko ga pehovi zaobiđu biće prva opcija na poziciji defanzivnog veziste.

– Povredio sam se kad sam došao u Partizan i ništa nisam mogao da uradim da zaigram. Što se tiče ove sezone, već je drugačija stvar, prošao sam pripreme, može da se očekuje da budem sve bolji, tu sam da pružim maksimum i pomognem ekipi – rekao je LJubomir Fejsa.

Originalni tekst: Sportski žurnal