Promena u stručnom štabu: Jovšić preuzeo brigu o golmanima umesto Pantića

Dugogodišnji trener čuvara mreže se vratio na insistiranje trenera Duljaja

Predrag Rajković, Marko Dmitrović, Nemanja Jovšić

Foto: MN Press

Dok se u Humskoj čeka rasplet u vezi sa imenovanjem klupskih čelnika posle odlaska Milorada Vučelića, pauza u takmičenju Superlige je iskorišćena da se i u stručnom štabu crno-belih izvrši jedna promena I to na mestu trenera golmana. Posle osam meseci u tim se vraća dugogodišnji trener čuvara mreže Nemanja Jovšić, koji će zameniti Đorđa Pantića.

Ta odluka je doneta još pre mesec dana na insistiranje trenera Igora Duljaja, alije odlučeno da se sačeka prva prvenstvena pauza kako bi bila realizovana.Pantić se juče oprostio od igrača i kolega, pa će Nemanja Jovšić već na današnjem poslepodnevnom treningu preuzeti brigu o golmanima crno-belih i nastaviti sa radom.

Jovšić je do februara bio trener golmana u Partizanu, a zatim je na poziv Aleksandra Stanojevića nekoliko meseci proveo u turskoj Konjispor. Upravo tada ga je zamenio Pantić, usred zimskih priprema, koji je u tom periodu završio saradnju sa trenerom Vukom Rašovićem u saudijskoj Al Feihi.

Na kraju sezone bilo je govora da će se Jovšić vratiti u stručni štab Igora Duljaja, no, sticajem okolnosti je sve prolongirano do sada, kada je željatrenera i realizovana. Što se Pantića tiče, on će nastaviti rad u klubu iz Humske na nekoj drugoj poziciji pošto ima vežeći ugovor.

(Telegraf.rs)