Pritisci i pretnje urodili plodom – smejurija od suđenja u Pioniru! Partizan poražen u prvoj utakmici finala

Poenima Dejana Davidovca sa penala domaćin savladao Partizan 85:82 i poveo sa 1-0. Drugi meč na programu u sredu (19.30)

Presmešni, kako ih komenatori nazvaše”mekani” prekršaji koji su poklanjani Jagu, Davidovcu i Nedoviću, dozvoljeno i nekažnjeno “deljenje lekcija” svima na parketu i oko njega vremešnog “genija iz Valjeva”, nekažnjeno “ragbi izbacivanje” protivničkog igrača od strane presvetog kapitena domaćina i na kraju, poklonjeno vreme napada pri dosuđenoj “mrtvoj lopti” odlučili su večerašnji super uzbudljivi duel u prvoj utakmici finala ABA lige.

Partizan je propustio veliku šansu da napravi brejk u ovoj utakmici a bolji od ostalih u timu su bili Naneli koji je bio i najefikasniji sa 27 poena kao i Smit sa svojom igrom u odbrani i postignutih 7 koševa.Panter je postigao 13 a Avramović 10 poena. Za pobedu falile su bolje partije Ledeja, Doužera i Smailagića koji je rano ušao u problem sa ličnim greškama.

Sledeća utakmica je na programu u sredu takođe u Pioniru koji će, ne sumnjamo, i tada biti pun mržnje, kompleksa i vređanja na nacionalnoj osnovi.