Predstavljen Ognjen Ožegović! (FOTO)

Izvor: mozzartsport

Ni prvi ni poslednji primer igrača koji se kreće neutabanim stazama! Omladinsku školu je prošao u jednom, a profesionalni put gradi u drugom beogradskom velikanu. Dosadašnji napadač Čukaričkog Ognjen Ožegović i zvanično je zadužio opremu Partizana.

Od njega se očekuje da nadomesti odlazak Uroša Đurđevića i bude jak štih Miroslava Đukića na sva tri fronta. Da će mu biti lako – neće. Uostalom, dolazi kao zamena za najboljeg strelca ekipe. Biće i pojedinih navijača koji će ga dočekati na nož i neće mu dati kredit zbog zvezdaške prošlosti.
U Partizanu sam počeo da igram fudbal“, bila je jedna od prvih reakcija snažnog napadača.

Iako još nije debitovao za Partizan, on je podneo žrtvu. Činilo se da će karijeru nastaviti u Rusiji. Već je spakovao kofere, ali je poziv iz Humske sve promenio. Shvatio je da će u crno-belom dresu imati šansu da krene stazama Uroša Đurđevića i Aleksandra Mitrovića.
Osećam se neverovatno. Kad su me pozvali ja sam imao spakovane kofere za Rusiju. Međutim, onda sam se raspakovao i došao u Partizan da se dogovorimo. Nisam se dovumio ni sekund. Svaka čast klubu što je doveo velika imena poput Stojkovića i Bambija Tošića“, dodao je Ožegović.

Velike planove ima Partizan sa Ožegovićem, ali i Ožegović ima velike planove za aktuelnog šampiona.
Daću sve od sebe za Partizan. Biće šteta ako sa ovom ekipom ne prezimimo u Evropi. Po sadašnjem sastavu Partizan mora da napadne prvo mesto u grupi. Sve osim prolaska bi bio neuspeh. Uporedo mora da se misli i na prvenstvo. Logično je da ću u Partizanu igrati blizu golu, nadam se da ću pomoći golovima i asistencijama“.

Imao je jasnu asocijaciju.
Hoću kao Đurđević i Mitrović, jer Partizan zna kako se prave napadači za A reprezentaciju Srbije“.

Posle tog pitanja otkrio je da je iza njega vrlo stresan dan.
Svaki mladi igrač sanja A reprezentaciju. Naravno, znam da moram mnogo znoja da prolijem. Prvo treba da pomognem klubu da ostvari što bolje rezultate na domaćoj i inostranoj sceni. To mi je želja, bez obzira na nezgodne poruke koje sam primao u prethodna 24 sata“, dodao je Ožegović.

Kako su rekli u Humskoj Ožegović će biti poslednje pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku.

Piše: Aleksandar Joksić
Foto: Star Sport