PREDSTAVLJAMO TIM PARTIZANA ZA SEZONU 2020/2021 – LEVI BEKOVI

U poslednjih nekoliko godina nismo imali ovakav izbor igarča na bekovskim pozicijama. Trener Maksić će biti na slatkim mukama u izboru kako i kome dati šansu.

Broj 17 – NIKOLA JOVANOVIĆ, veliki ptencijal od pre nekoliko godina. Jednu sezonu je igrao u Kostolcu. Veliki peh ga je zadesio povredom kolena iz koje , nadamo se, će izaći još jači. U svakom slučaju on je neko ko ima sve potrebne osobine za velike domete.

Broj 18 – NEMANJA GOJKOVIĆ, naše dete. Preko 10 godina je u klubu i prošao je sve selekcije mlađih kategorija. Veće iskustvo i opuštenost ga mogu odneti mnogo visoko. Klub dosta polaže u njega i želimo mu da se sve kockice slože.

Broj 29 – PAVLE CVIJETIĆ, igrač velikog potencijala koji iz nekog razloga sam sebe koči. Poseduje razorni šut od kojeg strepe i najiskusniji golmani. Putkokaz treba da mu bude utakmica iz Subotice iz prethodne sezone. Klub polaže velike nade u njega i želimo mu da na terenu što pre potvrdi naša očekivanja.

Broj 24 – IVAN DIMITRIJEVIĆ, uz golmana Milića dete kluba koje se vraća ”svojoj kući”. Ivan je neko koje dao dosta klubu u ranijim periodima ne samo kao igrač, pamtimo i momente kada je blokadu kluba preuzeo na sebe i omogućio mu nastavak takmičenja. Nema sumnje da će mladim igračima značajno pomoći iskustvom i savetima. Predstavlja veliko pojačanje i započinje novu priču za koju ne znamo kuda će voditi. Mi želimo da bude slična onoj koju je sadašnji trener Maksić ispisao dolaskom u klub.

Zvanična FB stranica RK Partizan