Povratničke impresije: Lazar izuzetan, Miljković defanzivno odličan, bonus igrač problem

Zato Aleksandar Popović mora da braniPovratničke impresije: Lazar izuzetan, Miljković defanzivno odličan, bonus igrač problemAleksandar Stanojević (©Starsport)

Nedorastao posao, ali rutinski odrađen posao za Partizan. Aleksandar Stanojević mora da bude zadoovoljan posle povratničkog debija na klupu crno-belih i pobede nad Radom od 3:0. Navijači su posebno zadovoljni kako je Stanojević preko noći uspeo da probudi Lazara Markovića prebacivši ga na mesto drugog špica.

Uz ogradu da se još ne zna da li će Marković tamo i nastaviti da igra kad Sejduba Suma odsluži suspenziju.

Lazar je bio izuzetan danas, opasan između linija, okrenut ka golu, dao je taj pas kod crvenog kartona i mislim da je sve bilo dobro. Što se formacije tiče, to je taj raspored, nije bilo Sume danas, videćemo da li će Lazar ponovo igrati na toj poziciji. Igraće najbolji i ko mi najviše odgovara“, kaže Stanojević.

Pohvale i za Aleksandra Miljkovića, mada je jasno da on mora još bolje, ali kao opravdanje ima to što je tek stigao u Humsku.

Miljković je defanzivno odličan, mada je napredovao i u ofanzivi. Prva mu je utakmica, nije trenirao uopšte i zadovoljan sam“.

Ono što ne raduje Stanojevića je to što zbog pravila o dvojici bonus igrača starih do 21 godine ne može da na gol stavi Vladimira Stojkovića, nego mora da ga žrtvuje zbog Aleksandra Popovića pošto drugo rešenje jednostavno nema.

To je zbog bonusa, ne volim to da radim, ali nisam imao drugo rešenje. Stojković bi sigurno branio da nije takva situacija. Inače, zadovoljan sam Popovićem“.

O samom meču…

Delovalo smo ozbiljno, kontrolisali utakmicu mada nismo napravili šansu u prvih 20 minuta, ali nije to ni bilo lako pošto se Rad organizovano branio u tom periodu. Ali najbitnije je da im nismo dozvolili da nas ugroze“.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport