Pogledajte reakciju Obradovića posle trojke Kevina Pantera! (VIDEO)

Partizan je utišao Madrid! Izabranici Željka Obradovića savladali su “kraljevski klub” u gostima sa 89:87, pošto je kapiten Kevin Panter pogodio trojku u poslednjoj sekundi.

“Parni valjak” je tako na najbolji mogući način otvorio četvrtfinale, ali nema mnogo vremena za slavlje, jer već u četvrtak takođe u “Vizink centru” odigraće se drugi meč (20.45, Sport klub 1), posle čega se serija seli u Beograd.

Kevin Panter je heroj Partizana. U poslednjoj sekundi ruka nije zadrhatala, pogodio je trojku i doneo svim timu veliki trijumfa. Sve je stalo u jednu loptu, a onda je usledila eksplozija! Posle trojke ni veliki Željko Obradović nije mogao da sakrije emocije. Njegova reakcija oduševila je navijače.  

Obradović je na poslednjem tajm-autu tražio da se poslednji napad odigra na Pantera.

– Pozitivno je to što smo dobili. Ovo je lepota košarke. Real je ozbiljna ekipa. Mi smo imali problema, pre svega u skoku. Na kraju smo pobedili zahvaljujući tom šutu za tri poena. Tražio sam da Kevin odlučuje, on to vežba na treninzima. Radi na tom šutu beskonačno i nikada nije prestao da veruje. Lopta ide kod Pantera, koji je mnogo puta do sada rešavao utakmice i ponovo je uspeo – rekao je Obradović.

Partizan je poveo 1:0 u seriji, koja se igra na tri pobede.

 Sreća je bila na našoj strani. Panter je takav igrač. Poverili smo mu taj napad i to je bilo to. Koristili smo njegov kvalitet. Utakmica je bila veoma teška, mogao je i Real da pobedi. Sada je 1:0 za nas, ali to je i dalje samo 1:0. Ipak igramo protiv velikog Reala – dodao je trener Partizana. 

Originalni tekst Informer.rs