Plan kluba: Ako ode Milovanović, stiže Tedić

Napadač Mančester sitija na listi želja crno-belih

Trude se čelnici Partizana da ovog leta „unovče“ Marka Milovanovića, kao igrača koji ima najveću tržišnu vrednost od svih u crno-belom jatu. I sve ide ka tome da će završiti u Almeriji, gde će biti u društvu Umara Sadika, bivšeg napadača Partizana.

A, smislili su u Humskoj rešenje ako prodaju Milovanovića. Prvi pik za novog napadača im je Slobodan Tedić, mladi reprezentativac, koji je pod ugovorom sa Mančester sitijem, saznaje Telegraf.

Tedić je nekadašnji đak škole Vojvodine, eksplodirao je u dresu Čukaričkog, gde su ga snimili skauti Sitija, pa su ga Građani kupili od srpskog kluba za 2.000.000 evra. Međutim, mladi fudbaler je do sada bio na pozajmici u Cvoleu, gde je imao skromnu minulu sezonu sa 25 odigranih utakmica na dva fronta i samo jednim postignutim golom.

Bez obzira na to Tedić, koji ima 22 godine, želja je trenera Partizana Ilije Stolice, koji je sa napadačem sarađivao u mladoj reprezentaciji Srbije.

Visoki napadač (190cm), rođen u Podgorici, bio bi u Partizanu podrška Rikardu Gomešu, koji će i u predstojećoj sezoni imati status prvog napadača Parnog valjka.

Pitanje je samo da li bi Partizan otkupio Tedića od Mančester sitija ili bi ga uzeo na pozajmicu, pošto ga ugovor veže za engleski klub do juna 2024. godine.

Originalni članak Mozzart sport