Pivo i bleja! Panter usred Njujorka sa “Grobarima” na klupici!

Kapiten košarkaškog kluba Partizan Kevin Panter boravi u rodnom Njujorku, ali ga to ne sprečava da i tamo pokazuje koliko voli crno-bele!

Panter vredno radi i trenira i pre povratka u Beograd gde će sa crno-belima i trenerom Željkom Obradovićem pokušati da ostvari što bolje rezultate.

Nedavno je produžio ugovor sa klubom iz Humske, a onda se uputio u Ameriku, tačnije u rodni deo Njujorka Bronks kako bi provodio vreme sa porodicom jer mu je leto jedina prilika da ih poseti.

Međutim, i tamo je našao verne navijače, a izvor Informera otkriva kako je došlo do toga da se Panter u parku na klupici družći sa “grobarima”.

“Nekoliko momaka iz Beograda i Podgorice, koji žive i rade u Njujorku, stupilo je u kontakt sa Kevinovim bratom. Dogovorili su se sa njim da predloži kapitenu da se vide, a Panter je sa oduševljenjem pristao. Na kraju su mu zapevali “Jedan je Kevin kapiten”. Američki košarkaš je čak i na video poziv razgovarao sa jednim dečakom, velikim navijačem Partizana iz Podgorice”, kaže izvor Informera.

Originalni tekst Informer rs