Pavlović: Iako sam imao više opcija, Partizan je bio jedina moguća

Bivši napadač Čukaričkog Andrija Pavlović (29), potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Fudbalski klub Partizan jači je za još jednog igrača u ofanzivnom redu. Reč je o bivšem reprezentativcu, Andriji Pavloviću (28), koji je do pre nedelju dana nastupao za danski Brondbi.
Po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora u Humskoj, Andrija je dao svoj prvi komentar.
„Ugovor sa bivšim klubom sam raskinuo pre nekih desetak dana i verujte mi, iako sam imao više opcija, Partizan je za mene bio jedina moguća. Pratim dešavanja i znam da start nije bio sjajan, ali da ne verujem da će Partizan izaći iz „krize “ i vratiti se na šampionski put, ne bih ni dolazio“, i dodaje:
„Saigrače još nisam upoznao, ali ću se truditi da se što pre nametnem treneru i budem u konkurenciji, kako bismo se vratili tamo gde treba, a to je borba za titulu. Tek je početak, istina je da smo izgubili bodove, ali ako verujemo, zajedničkim snagama možemo da se podignemo. Sreća začas može da se okrene na pravu stranu“, uveren je Andrija i nastavlja o predstojećem protivniku u kvalifikacijama za Ligu Evrope:

„Što se tiče gostovanju AEK-u iz Larnake, budući da sam igrao na Kipru, samo mogu reći da je Kipar, zbog vrućine i vlage, leti izuzetno težak za igranje. Prednost je što se igra uveče, ali svakako neće biti lako! AEK je kvalitetna ekipa, sa puno stranaca i određenim sistemom koji daje rezultate već nekoliko poslednjih godina, ali svakako znam da je Partizan kvalitetnija ekipa i da će dati sve da se obezbedi ulazak u Evropu!“

Zvanični sajt FK PARTIZAN