PARTIZANOV PODCAST: Igor Duljaj – Neko od gore vidi sve i nagradio nas je za pošten rad!(VIDEO)

Gost Partizanovog podkasta bio je šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj. Pobedom u derbiju nad večitim rivalom crno-beli su se ponovo osamili na vrhu tabele domaćeg prvenstva, utisci se polako sležu, ali šef Duljaj ne krije emocije:

– Ono što me najviše raduje i što me ispunjava, zbog čega sam i ja pustio suzu kod kuće kada sam video slike mladog Stjepanovića, Takija Nikolića kako grli Belića, Natho kako se podigao, Saldanja među navijačima, iskrena radost igrača, svi zajedno sa stručnim štabom, decom koja skupljaju loptu, to je sve bilo od srca i iz duše i to je moja najveća pobeda!

Bila je ovo izuzetno zanimljiva i turbulentna polusezona, puno sjajnih preokreta, golova u poslednjim minutima meča, neki od njih i sa posebnom simbolikom poput gola Takija Nikolića na godišnjicu smrti Dragana Mancea ili gola Mihajla Ilića koji neodoljivo podseća na gol velikog Mustafe Hasanagića:

– Ima neko gore ko to sve vidi, ko nagrađuje pošten rad. Kada ste ispravni pre ili kasnije se to vrati. Uvek sam verovao u pošten rad, još kao dete, ćutiš i radiš i sve će se to jednom vratiti. Neke stvari u životu nisu slučajne, sve se dešava sa razlogom.

Za kraj, otkrio je kakvi su planovi u prelaznom roku koji je pred nama:

– Postoje igrači za koje smo zainteresovani, posebno mi se sviđa i velika mi je želja jedan igrač od 22 godine, njegova cena je malo veća, govorim o cifri od oko milion i po evra, to je veliki novac za Partizan i videćemo šta je u našoj mogućnosti ali sigurno će Partizan biti još jači nakon prelaznog roka.

Zvanični sajt FK PARTIZAN