PARTIZANOV KAMP U GLAMOČANIMA KOD LAKTAŠA (FOTO GALERIJA)

U Glamočanima kod Laktaša otvoren je sedmi kamp Fudbalskog kluba Partizan u Republici Srpskoj koji će trajati narednih sedam dana, a na kojem će učestvovati talentovanih 60 dečaka iz Francuske, Nemačke, Austrije, Slovenije, Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH treniraće, pored standardne baze Škole fudbala Mladost, koja je tehnički organizator kampa, još na terenima u Trnu, Omarskoj, Jakupovcima i Krupi na Vrbasu.

Kamp je zvanično otvorio pozdravnim rečima Miroslav Bojić, gradonačelnik Laktaša, koji se zahvalio Školi fudbala Mladost i Fudbalskom klubu Partizan na još jednoj akciji koja ima višestruki značaj, kako za ovu lokalnu zajednicu, tako i celu  Republiku Srpsku. 

– Mi smo srećni i radosni što su Grad Laktaši evo već sedmu godinu na svjetskoj mapi jednog od najcjenjenijih i najpoštovanijih klubova ne samo u ovom dijelu Evrope, čija je omladinska škola nadaleko poznata. Zvanično proglašavam otvorenim kamp FK Partizan – rekao je Miroslav Bojić, gradonačelnik Laktaša. 
Poseban gost na kampu bila je Bojana Kondić Panić, ambasador BiH u Francuskoj koja je bila oduševljena saznanjem da Partizan veliko uporište ima u Republici Srpskoj i poželelela  deci  uspješno učešće na kampu.

U ime FK Partizan obratio se Zoran Mamić Munja, jedan od trenera koji od početka ovog kampa učestvuje u njegovom radu.

Milenko Petrović, direktor Škole fudbala Mladost koja je tehnički organizator kampa FK Partizan u Republici srpskojh zahvalio se na novom ukazanom poverenju.

– Hvala svima koji su uz nas. Naša pobeda  je u masovnosti i tradiciji koja već traje sedam godina. Naša pobeda  je mladost – istakao je Petrović.


Smeštaj učesnika je u hotelu “San” u Laktašima, a na kampu učestvuju dečaci rođeni između 2009. i 2015. godine. Treninge će voditi treneri iz omladinske škole Partizana: Zvonko Popović, Zoran Mamić, Dragan Kecman, trener golmana Predrag Jušić, a u ime kluba organizator je Dejan Bogdanović iz marketing službe.

Zvanični sajt FK PARTIZAN

OSTALE VESTI