PARTIZANE,MITROVICE I DOBRI LJUDI,BRAVO BRAVO

Dečak Pavle Moro (5) iz Sremske Mitrovice boluje od malignog tumora na mozgu i potreban mu je novac za dalje lečenje u Turskoj.

Tom prilikom u Sremskomitrovačkom ugostiteljkom objektu ,,Kafanica 2 promila” sinoć je organizovano humanitorno veče na kom je nastupao veliki broj estradnih umetnika i sav prihod od te manifestacije kao i prodaje pića išao je u fond za lečenje malog Pavla.

Svoje učešće u ovoj plemenitoj i humanitarnoj akciji uzeo je i FK Partizan na čelu sa potpresednikom Vuletićem i Majom Krstajić koja je u FK Partizan zadužena za humanitarne akcije.FK Partizan je jednom navijaču Partizana iz Sremske Mitrovice dostavio dres,majicu i loptu sa potpisima svih igrača i taj dečko je organizovao aukciju tih sportskih rekvizita i sav prihod je išao u fond za Pavlovo lečenje.Pored poklona iz FK Partizan predmet aukcije je bila i trenerka košakarške reprezentacije Srbije.

Vredno je napomenuti plemenit gest vlasnika i osoblja pomenutog lokala.te onda navijača Partizana iz Sremske Mitrovice koji je organizovao aukciju,i kontaktirao potpresednika Vuletića,veliko srce svih muzičara koji su se odazvali humanitarnoj akciji,svim posetiocima lokala koji su pomogli i odazvali se apelu za pomoć malom Pavlu.

Veliki navijač partizana iz Beograda Boban Radosavljević je kupio majicu sa potpisima igrača Partizana.
Navijač Partizana iz Sremske Mitrovice koji želi da ostane anoniman kupio je dres sa potpisima igrača(njegov dres je preuyeo vlasnik lokala jer je on uvinostranstvu).Loptu je kupio Darko Cvetković a trenerku reprezentacije Srbije u košarci auto servis ,,Meda”