Partizan u četvrtak dočekuje Virtus – Obradović: Moraćemo da odigramo jako dobro kako bismo ostvarili dobar rezultat

Utakmica 17. kola Evrolige počinje od 18:30, a imaće i humanitarni karakter.

U četvrtak, 28. decembra, Partizan Mozzart Bet dočekuje Virtus. Utakmica 17. kola Evrolige se igra od 18:30 časova u Štark areni, a ulazi u halu će biti otvoreni dva sata pre početka susreta. 

Osim takmičarskog, sutrašnji meč ima i humanitarni karakter jer je KK Partizan Mozzart Bet pozvao sve navijače da ponesu plišane igračke i bacanjem u teren na početku pesme “Da volim crno-bele” ih doniraju socijalno ugroženim mališanima. I ne samo to, svaka igračka će imati i dodatnu novčanu vrednost, jer će kompanija NIS za svaku igračku donirati novac koji će potom biti usmeren na nabavku tople odeće i obuće za socijalno ugroženu decu, kao i za druge društveno-odgovorne akcije. 

Uoči utakmice protiv Virtusa, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

“BIli smo sedam dana van Beograda, izgleda je ostavilo posledice, a to se videlo na utakmici u Zadru. Kako god, zadovoljni smo, srećni smo što smo ponovo u Areni, da ćemo igrati protiv tima koji je u izvanrednoj formi i koji ima izuzetan kvalitet. Moraćemo da odigramo jako dobro kako bismo ostvarili dobar rezultat. Virtus igra odlično. Sve se zna. Ko su igrači koji su prva opcija u napadu. U odnosu na protivnika postavljaju neke stvari, što u krajnjoj liniji svi radimo“, rekao je Obradović i dodao da u timu sigurno neće biti Avramović i Smailagić, dok je Trifunović počeo da trenira, ali je trener izrazio sumnju da u ovom trenutku može biti od pomoći ekipi.