Partizan sutra protiv Virtusa u Bolonji – Obradović: Probaćemo da odigramo na boljem nivou nego što je to bilo protiv Monaka

U 25. kolu Evrolige, duel crno-belih timova je na programu 2. februara od 20.30. Prvi ovosezonski duel, pripao je Virtusu krajem 2023. u Beogradu.

U petak 2. februara, na programu ne duel bolonjskih i beogradskih crno-belih. U okviru 25. kola Evrolige, Partizan Mozzart Bet sutra od 20.30 igra na gostujućem terenu protiv Virtusa. 

Prvi ovosezonski duel sutrašnjih rivala, pripao je Virtusu koji je u smiraj 2023. savladao Partizan Mozzart Bet u Štark areni. 

Uoči sutrašnje utakmice, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

“Probaćemo da odigramo na boljem nivou nego što je to bilo protiv Monaka. Pre svega mislim na zagrađivanje koša, jer je Monako dao veliki broj koševa posle ofanzivnih skokova, odnos osvojenih lopti bio je katastrofalan. Na ovom nivou Evrolige, kada vam protivnik uzme 20 lopti više, onda bi to prevedeno na košarkaški jezik trebalo da znači da je lako dobijena utakmica, što je i bilo. Na taj veliki i ogroman broj poseda koji su oni imali više od nas, razlika je bila još i pristojna. To su neke stvari na koje moramo da utičemo, uz veliki respekt prema Virtusu koji igra veoma dobro i odigrao je vrlo dobru utakmicu u Beogradu gde su nas pobedili“, rekao je Obradović.