Partizan Pro Recco – izjave

Đenovljani hvale: Crno-beli talenti vrede više  nego što su prikazali

Zoran Milenković, trener Partizana, je posle meča kazao:

– Utakmica i sparinzi sa Rekom uoči večerašnjeg meča su nam dosta koristili, pre svega da uđemo u nepohodan ritam treninga. Što se meča tiče, momci su odigrali onoliko koliko su mogli. Dve i po četvrtine pružali su dosta dobar otpor, a kako se meč bližio kraju ponestajalo im je snage, pa je konačan rezultat i realan odnos kvaliteta dva tima.

Vladimir Vujasinović, doskorašnji trener Partizana, a sada šef stručnog štaba Reka, kaže:
– Igrači Partizana su mnogo lakše igrali i više prikazali na sparinzima s nama nego na utakmici. Ali, to je karakteristika mladog tima, da se „stegne“, u zvaničnom važnom meču. Partizan i dalje ima vrlo talentovanu ekipu, zajednički treninzi su bili vrlo kvalitetni, koristili su i nama i njima. Što se Reka tiče, uradili smo ono što je trebalo i idemo dalje.

Centar Đenovljana Duško Pijetlović:

– Uvek je lepo vratiti se na Banjicu. Prvotimci Partizana su pokazali da imaju veliki potencijal. Znam u kako teškim uslovima rade, da su tek pre nekoliko dana ušli na Banjicu. Žao mi ih je, da imaju bolje uslove sigurno bi pružili i bolju partiju.

Radomir Drašović, prvotimac Partizana je kazao:
– Dali smo sve od sebe, mislim da smo pružili korektnu partiju, ali Pro Reko je odigrao u najjačem mogućem ritmu i došao do visokog trijumfa.