Partizan Mozzart Bet sutra u Splitu – Obradović: Igraćemo maksimalno ozbiljno

U 20. kolu AdmiralBet ABA lige, crno-beli će u subotu, 4. marta od 18:00 igrati na Gripama. 

Nepuna dva dana nakon evroligaške pobede protiv Albe, Partizan Mozzart Bet će pred sobom imati novi izazov. U 20. kolu AdmiralBet ABA lige, Parni valjak će u subotu, 4. marta igrati na Gripama protiv Splita. 

Svega jedan dan je pred crno-belima za oporavak i pripremu za duel u rasprodatoj splitskoj dvorani. Zbog zgusnutog rasporeda, Partizan Mozzart Bet put Splita kreće na dan utakmice i istu noć se vraća za Beograd kako bi ekipa imala što je više moguće vremena za odmor pred naredne izazove. 

Uoči meča u Splitu, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

“Zahvalio bih se Splitu na tome što su nam izašli u susret i pristali da utakmicu sa nedelje na subotu. Naravn, igraćemo maksimalno ozbiljno, oni su u toku ABA lige pokazali da su tim koji može da igram dobro i ne očekujem uopšte laku utakmicu, pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazimo, da imamo praktično samo jedan trening kroz koji treba da pripremimo tu utakmicu”, poručio je Obradović. 

Aleksa Avramović je pred sutrašnji meč izjavio: 

“Split je sledeća utakmica o kojoj mislimo. Odlična ekipa, igrali su dobro neke utakmice, dobili Zadar, igrali dobro protiv Crvene zvezde. Imaju dobru spoljnu liniju sa Šorterom i Mavrom koji predvode dobru ekipu. Znamo da će Gripe biti pune i jedva čekamo tu utakmicu”, istakao je Avramović.  

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET

(Foto: Dragana Stjepanović)