Partizan Mozzart Bet sutra protiv Monaka u Štark areni – Obradović: Da igramo svih 40 minuta na visokom nivou

Utakmica 12. kola Evrolige, na programu je od 20h30min

Novo duplo kolo Evrolige je pred crno-belima. U utorak 5. decembra i četvrtak, 7. decembra, Partizan Mozzart Bet će u Štark areni dočekati Monako, odnosno Olimpiju iz Milana. Sutrašnji duel 12. kola Evrolige, na programu je od 20:30, a ulazi u dvoranu se otvaraju dva sata pre početka susreta. 

Ekipa Monaka je u dosadašnjem toku nakvalitetnijeg evropskog takmičenja zabeležila sedam pobeda, dok crno-beli imaju dve pobede manje. Pred sutrašnji meč, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio: 

“Monako je tim koji je prošle godine bio na fajnal-foru, sasvim zasluženo. Igraju izvanrednu košarku. Imaju još bolji roster nego što su imali. To je podatak da budemo svesni protiv koga igramo i da bi trebalo da igramo svih 40 minuta na visokom nivou, ako želimo da dobijemo utakmicu. Na meču sa Monakom neće igrati Trifunović i Kaminski, ostali igrači koji su imali probleme izgledaju bolje i verovatno će igrati. Ja sam ekipi juče dao slobodan dan. Posle svega i pre svega što nas očekuje. Mislim da je to neophodno. Bitno je bilo da se odmore i mentalno i fizičkli. Nadam se da će nastaviti da igraju u ovom ritmu kao u poslednje vreme”, istakao je Obradović.