Partizan Mozzart Bet – Real Madrid: Najveće interesovanje do sada, pojačane mere bezbednosti i molba navijačima

Četiri kola pre kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan Mozzart Bet se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Štark arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-beli dati sve od sebe kako bi došli do pobede. 

Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima. 

Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi! 

Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija. 

Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone!

Zvanični sajt KK Partizan Mozzart Bet