Partizan gubi strpljenje, vreme je za ”Plan B”, nova meta na vidiku – iz Primere!

Sportske net pišu…

Peti je dan od početka Partizanovih priprema za prolećni deo sezone, od pojačanja još uvek ”ni traga, ni glasa”.
Doduše, glasa je bilo od strane Ivana Obradovića, iskusnog levog beka Anderlehta, koji je pred  novogodišnje praznike pozvao crno-bele na strpljenje oko njegovog povratka u Partizan, dok definitivno ne reši svoj status u belgijskom klubu.
Međutim, vreme prolazi, ništa se konkretnijue po tom pitanu ne dešava, a ako je za utehu Partizanu, crno-beli sada mogu da se pohvale reprezentativcem na poziciji levog beka, pošto je Slobodan Urošević pozvan u nacionalni tim za prijateljske mečeve sa Sent Kitsom i Nevisom, odnosno, Barbadosom krajem meseca.
S druge strane, to znači da će ovaj momak propustiti važan deo priprema crno-belih tokom aktuelne zimske pauze.
Ipak, u Humskoj ne sede skrštenih ruku, pa prema saznanjima ”Žurnala”, postoji mogućnost da se ove zime, umesto Obradovića, u Humsku vrati Rajko Brežančić, koji je takođe na početku svoje karijere nosio crno-beli dres.
Iz Humske je otišao 2010. godine, kasnije igrao i za Čukarički, a u inostranstvu za holandski AZ Alkmar i špansku Uesku, čiji je i dalje član.
Brežančić je redove aktuelnog ”fenjeraša” Primere pojačao u leto 2016. godine, ugovorom je vezan do kraja juna, a s obzirom da je ove sezone nastupio samo tri puta za Uesku, jasno je da je pao u drugi plan i da je ove zime realno očekivati njegov novi transfer.
Pošto mu ugovor uskoro ističe, ni obeštećenje ne bi trebalo da bude preveliko za Partizanove mogućnosti, pa bi moglo da se ispostavi da je BGrežančić realnija priča u odnosu na Obradovića.
Čekamo rasplet…