Partizan bez veziste ovog vikenda, Gordan Petrić objasnio situaciju: OTIŠAO JE PO PORODICU U TURSKU, TO JE NAJBITNIJE!

Partizanov vezista Hamidu Traore imao je turbulentnu nedelju, jer je morao da ode u Tursku i da dovede porodicu u Srbiju posle strašnog zemljotresa.

 Hamidu Traore

Pred meč Partizana protiv Mladosti Gat u subotu, poseban deo konferencije Petrić je posvetio razgovoru o igraču koji u subotu neće igrati – Hamidu Traoreu. On je prethodnih dana morao da putuje u Tursku, da bi doveo članove porodice kod sebe u Beograd. “Traore ima problem sa zglobom, a pošto mu je porodica u Turskoj, otišao je da je dovede u Beograd i to mi je vrlo bitno – da bude siguran kada je porodica dobro. To je meni mnogo bitno, porodica je na prvom mestu. On je bio u Turskoj, juče se vratio, verovatno će trenirati i problem sa zglobom. Sutra neće biti u stroju, ali od ponedeljka, utorka će biti u stroju, pa ćemo videti za četvrtak i Konferencijsku ligu”.

Nakon pobede protiv Napretka u prošlom kolu, Petrić je bio ljut zato što je ta utakmica uopšte odigrana po jako teškom terenu i velikoj hladnoći, vetru… “Teren nije odgovarao, pre svega nama. Ne kažem da ne bi ekipa Napretka pokazala bolju igru, sigurno bi, ali generalno nama više odgovara bolja podloga. Jedno mi smeta – pre sedam dana niko nije rekao da želimo da odložimo utakmicu, samo sam postavio pitanje da li je zaleđen teren. Kad su rekli da nije, rekao sam da nemam više šta da pričam. Stvarno je bio zaleđen i rekao sam im samo ‘To je vaša odluka, idemo i šta nam Bog da’. Isto bih ovo rekao i da smo izgubili”.

Originalni članak: Mondo sport