Partizan bez tolerancije za izgrednike! Pronađen navijač koji je pljunuo na arbitre Evrolige! Doživotna zabrana i traži se sudskim putem nadoknada za kaznu!

Crno-beli rešeni da se ovakve situacije ne ponavljaju.

Partizan bez tolerancije za izgrednike! Pronašli navijača koji je pljunuo na arbitre Evrolige! Sudskim putem traže nadoknadu za kaznu!

Navijači Partizana u hali Pionir – Copyright MN Press

Košarkaški klub Partizan oglasio se na svom zvaničnom Tviter nalogu povodom nemilih scena sa meča u Evroligi, protiv ekipe Baskonije.

Naime, jedan od navijača je, u momentima kada su sudije išle ka svlačionicama, ustao sa svog mesta i pljunuo arbitre.

Klub je veoma brzo pronašao osobu koja je to učinila i kako su naveli, kaznili je doživotnom zabranom ulaska u halu kada je Partizan domaćin.

 Košarkaški klub Partizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S. G. koje je na utakmici Partizan Mozzart Bet – Baskonija, pljunulo sudiju, što se u priloženom snimku vidi. Lice S. G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gde god da Partizan igra kao domaćin.

Kao što se na snimku vidi, S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivo vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara, učinio ovo delo.

Klub će od počinioca, sudskim pute, potražiti naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 evra, uvećanu za dodatne troškove. 
MORAMO ZAJEDNO STATI NA PUT IZGREDNICIMA U NAŠIM DVORANAMA
! – navodi se u poruci Partizana.

Originalni tekst 24sedam.rs