“Parni valjak” sutra protiv Cedevite

Crno-beli u nedelju, 12.02. od 19 časova u Zagrebu igraju meč XXII kola ABA j.t.d. lige protiv Cedevite.

Prvotimci i stručni štab KK Partizan NIS, doputovali su danas u Zagreb gde će sutra, od 19 časova igrati meč XXII kola ABA j.t.d. lige protiv Cedevite. Nakon pobede u prošlom kolu, crno-beli su i matematički obezbedili učešće u plej ofu regionalnog šampionata, dok je Cedevita trenutno na trećoj poziciji sa jednim trijumfom manje od Partizana.

U prvom meču koji su sutrašnji rivali odigrali u Beogradu, Cedevita je pobedila sa 87:97, a pred nedeljni duel, trener crno-belih, Aleksandar Džikić poručuje:

“Utakmica sa Cedevitom je važna za oba protivnika, što znači da će oba tima igrati sa dodatnim pritiskom. Mi ćemo biti u kompletnijem sastavu nego na prošlim utakmicama”.- istakao je Džikić.

Plejmejker Partizana, Branislav Ratkovica, svestan je važnosti sutrašnjeg duela.

“Ne samo sutra, već u svakom meču do kraja regularnog dela lige moramo biti na maksimalnom nivou, jer će borba za što bolju poziciju pred početak plej ofa biti neizvesna do kraja”. – podvukao je Ratkovica.

Utakmica u zagrebačkom Domu sportova počinje u nedelju u 19 časova, a direktan prenos će biti emitovan na TV Arena Sport.

Tekst:Zvanični sajt KK Partizan NIS

(Foto: Basketball Champions League)