Parni valjak putuje na Liburnija kup

Crno-beli juče imali slobodan dan, danas trening i promocija novih dresova

Posle 12 dana boravka na Zlatiboru na bazičnim pripremama ekspedicija Partizana predvođena trenerom Želimirom Obradovićem i generalnim menadžerom Zoranom Savićem u subotu uveče vratila se u Beograd sa akumuliranom energijom i prvom pobedom u prvoj pripremnoj utakmici nad Zlatiborom, članom KLS u Čajetini.

Juče je bila nedelja i prvotimci Partizana dobili su slobodan dan da se vide sa porodicama i osveženi danas nastave sa radom.

Trening je predviđen za pre podne, a za večeras je zakazana promocija novih dresova.

U utorak se putuje avionom u Pulu, odakle će se ekipa prebaciti u Opatiju na turnir Liburnija kup.

U sredu će crno-beli igrati protiv Cibone u 20 časova, drugi polufinalni par je Cedevita Olimpija – Skavolini, početak te utakmice je u 17 sati. U petak su susreti za treće, odnosno prvo mesto.

Četvrtak je slobodan dan za igrače, ali ne i za trenere. Vladimir Jovanović, Jurica Golemac, Aleksandar Petrović i naravno Želimir Obradović održaće predavanja u trajanju od 45 minuta. Kuriozitet je da tim razgovorima mogu da prisustvuju i osobe koje nisu treneri.

Ulaz na svojevrsne tribine je slobodan, već vlada veliko zanimanje, kao i za turnir, a organizatori, Udruženje Marinovi prijatelji, su posebno ponosni na činjenicu da su u Opatiju uspeli da dovedu Partizan.

Originalni članak Sportski žurnal