PARNI VALJAK MELJE REDOM!

Fantastično igra Partizan na startu nove sezone. Nakon tri kola imaju skor od tri pobede uz gol razliku 10:0 zahvaljujući novoj pobedi protiv Voždovca, bilo je 4:0. 

Nakon početkog opipavanja snaga, Partizan je krenuo žešće ka golu protivnika i odmah je viđen gol, Natho je proigrao Rikarda koji, po mišljenju sudije Mitića, ali i svih ostalih u VAR sobi, nije bio u ofsajdu. Napadač sa Zelenortskih ostrva je uspeo da pogodi, a Mitić je nakon nekoliko minuta i provere gola pokazao na centar. 

Igrao se 10. minut. 

Partizan je vrlo brzo duplirao prednost. 

Fantastično je išla lopta u napadu Partizana, Natho je dodao Holenderu, ovaj centrirao i pronašao Šćekića koji glavom pogađa gol za 2:0. 

Do kraja poluvremena je Jović imao dve šanse, ali nije uspeo da postigne pogodak i da se upiše u listu strelaca. 

Navijači Partizana su pred kraj poluvremena imali i par minuta zahvalnosti za Vladimira Stojkovića, pevali su mu pesme uz veliki transparent na kom je pisalo “Hvala, Stojke”.

Ništa se nije promenilo u nastavku, Partizan je nastavio da napada, na drugoj strani golman Stevanović nije imao mnogo posla. Igrao se 53. minut kada je dosta toga bilo rešeno, Gomeš se oslobodio Mijailovića,proigrao Holendera kojem nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu za ogromnih 3:0. 

U 61. minutu Partizan postiže još jedan gol preko Rikarda, ali je morao biti poništen zbog ofsajda Šćekića, a onda u 70. minutu novi gol u mreži Voždovca. Danilo Pantić je namestio loptu, prebacio zid i pogodio od stative za 4:0 što je, ispostaviće se, bio konačan rezultat. 

Nije to bilo sve, Partizan je postigao još jedan gol preko Lutovca, ali i ovoga puta je gol poništen zbog ofsajda. 

Uglavnom, crno-beli daleko bolji i zasluženo samuju na vrhu tabele.

Originalni članak Sportske net