Papapetru: Ne razmišljamo mnogo o umoru

 Papapetru: Ne razmišljamo mnogo o umoru

FOTO: Printscreen

U veoma neizvesnoj utakmici, košarkaši Partizana su uspeli da savladaju Cedevita Olimpiju rezultatom 76:73 i tako zadržali lidersku poziciju u AdmiralBet ABA ligi. Nakon utakmice govorio je Joanis Papapetru koji je izjavio da ekipa mora da nastavi u istom ritmu.

„Igrali smo utakmice dan za danom i veoma je teško rasporediti energiju. Ipak, to nisu opravdanja, srećni smo što smo ostvarili pobedu. Cedevita nas je protekle sezone pobedila dva puta, ove jednom, srećni smo što smo ostvarili pobedu. Pred nama je zaista težak i naporan raspored utakmica, moramo da nastavimo u istom ritmu“.

Grk je istakao i šta je „recept“ za dobre rezultate.

„Jedemo dobro, spavamo dobro, ne razmišljamo mnogo o umoru, istežemo se i pijemo mnogo vode. Trudimo se da budemo najsvežiji mogući.“

Ekipu Željka Obradovića sada očekuje duplo kolo u Evroligi, u utorak dočekuju Barselonu, dok u petak dolazi Real Madrid.

„Veoma veliki klubovi, veoma teške utakmice, poput one koja je bila sa Olimpijakosom. Pripremaćemo se tako da igramo veoma agresivno. Znamo da će navijači biti ovde, moramo da se prikažemo u najboljem svetlu.“

Originalni tekst Telesport.rs