Panter otkrio ko je “najglasniji” igrač Partizana i zahvalio se navijačima: Činilo se da igramo na domaćem terenu

Punter

FOTO: KK Partizan

Kevin Panter odigrao je još jednu “kapitensku” utakmicu u pobedi Partizana nad Bayernom, kojom su se crno-beli približili play-offu.

Partizan je trenutno tim sa verovatno najboljom formom u celoj Evroligi. Ekipa Željka Obradovića na poslednjih deset evroligaških mečeva doživela je svega dva poraza. Nema sumnje da to mnogo znači nakon nešto lošije serije mečeva, što govori i činjenica da su crno-beli trenutno šesti i imaju dosta dobre šanse za play-off.

Zaslužan za rast forme je svakako i Panter, čije igre su fenomenalne u poslednje vreme. Amerikanac sa srpskim pasošem bio je raspoložen nakon meča, a u razgovoru za Sport Klub otkrio je ko je “najglasniji” u ekipi, s obzirom na ometanje tokom intervjua:

“Lesor je očigledno najglasniji, uvek poslednji ostaje u svlačionici. Što se utakmice tiče. imali smo probleme sa virusom. Joanis nije bio sa nama, a još tri igrača su bila u problemu.

Ipak, uspeli su da izađu na teren i donesu nam dobru energiju. Još jedna bitna gostujuća pobeda i nastavljamo da napredujemo dan za danom. Držali smo se plana pre meča, što je na kraju donelo rezultat u trećoj četvrtini.

Neizbežna tema su svakako bili i navijači, koji su učinili da se Partizan oseća kao kod kuće.

Volim ove navijače. Putovali su čak do Minhena i činilo se kao da igramo kod kuće. Očigledno je da su nam i oni mnogo pomogli“, rekao je Panter nakon meča.

Originalni tekst Basketballsphere.com