Ostojić: “Dobio sam šansu jer se mladi Nikola Milenković povredio

-Debitantski gol u dresu Partizana, naravno da sam zadovoljan. Trudiću se da i dalje opravdam poverenje šefa. Dobio sam priliku danas. Nikad ja nisam zadovoljan igrom, ali mogu da budem zrezultatom. Dobio sam šansu jer se mladi Nikola Milenković, za koga smatram da je najbolji igrač ne samo na svojoj poziciji, ne samo na svojoj poziciji već i cele lige, povredio. Mislim da smo defanzivno dobro odradili posao, osim jedne situacije u drugom poluvremenu kada smo konfuzno reagovali i bilo nam  je potrebno vremena izbacimo loptu iz kaznenog prostora.

Imali smo igru i zasluženu prednost kad se destio taj start. Nisam to od njega očekivao, jer znam kakav je, pre svega čovek, a zatim i fudbaler. Ali, šta da se radi, to je bilo dobro za nas.

Drago mi je što sam odigrao ceo meč posle dužeg vremena. Znači mi asistencija, ali mi je još važnije što smo pobedili šesti put zaredom u prvenstvu. Ovo je reper kako bi trebalo da shvatamo svaku narednu utakmicu i tako ćemo se ponašati protiv Radničkog iz Niša. Bili smo agresivni, radili sve što je struka stavila pred nas, kontrolisali meč i zasluženo pobedili.

11