Orilo se u Bolonji: Saša Danilović, Saša Danilović!(VIDEO)

Pune tribine Segafredo Arene pozdravile legendu Virtusa i Partizana

Odjekivala je pesma navijača Partizan Mozzart Beta danas na velikom gradskom trgu u Bolonji, a večeras je odjekivalo u Segafredo Areni. Jedan ćošak, koji je uglavnom namenjen gostujućim navijačima, nije bio dovoljan, pa su pristalice beogradskih crno-belih zauzele čitavu tribinu iza jednog od koševa. Pesma se orila još i sat vremena pre utakmice. Nije prestajala, već je samo postajala glasnija kako se veći broj navijača pridruživao.A onda je u dvoranu, u društvu prvog čoveka Virtusa Masima Zanetija, ušao Predrag Danilović.

Usledila je erupcija. Napravio je bivši košarkaš Virtusa i Partizana počasni krug, obgrljen novinarima i članovima medija sa svih strana, dok je sa tribina grmelo: “Saša DanilovićSaša Danilović”.

Usledio je kraći film iz Danilovićevog perioda u dresu Bjankonera, a onda je na centru igrališta, uz gromoglasne aplauze sa tribina, gospodin Zaneti uručio predsedniku KS Srbije Virtusov novi dres sa brojem pet. Sjajna slika u Bolonji, ujedinio je Danilović navijače oba kluba pred početak utakmice.

Originalni članak: Mozzart sport