ON JE VEĆ ODUŠEVIO GROBARE: Videli su snimak i jedva čekaju da zaigra kod Željka!

Mateuš Ponitka igra odlično za reprezentaciju Poljske, navijači Partizana su oduševljeni. Mateuš Ponitka IZVOR: MN PRESS – ARHIVA

Mateuš Ponitka (29) oduševljava navijače Partizana iako još uvek nije debitovao za srpski tim. Poljska se nije kvalifikovala za predstojeće Svetsko prvenstvo, ali igra u pretkvalifikacijama za Olimpijske igre i tamo je Mateuš ostavio veoma dobar utisak u pobedi protiv Portugala (78:65)

U toj utakmici Ponitka je za 28 minuta postigao 7 poena, uz 6 asistencija i 4 skoka. Jedan njegov potez je završio na snimku koji je objavila i FIBA. Uzeo je loptu u kontri, sjajnom fintom je probacio loptu kroz noge protivniku, a onda je položio u koš.

Taj klip videli su i mnogi navijači Partizana i imali su poruke podrške za poljskog reprezentativca. Među njima su i “Jedva čekam da ga vidim u crno-belom dresu”, “Ovaj brat će da živi za utakmice pred Grobarima”, “Imam neki osećaj da će da pokida”, “Ovaj čovek igra pleja, ne bukvalno u prenosu, ali je u napadu svaka lopta kod njega, dodaje, igra ‘pik en rol’, pa pas ili prodor, biće šou”. Bili su to samo neki od komentara.

Originalni tekst Mondo.rs