Oko 400 ulaznica za Grobare u Mađarskoj

Videoton je za razliku od Partizana u četvrtak uveče u Humskoj imao podršku oko 80 svojih pristalica na zapadnoj tribini.

Navijačima Partizana zbog kazne UEFA nije bilo dozvoljeno prisustvo na stadionu, ali će crno-beli imati njihovu podršku na “Pančo areni” u Felčutu, mestu u kojem mađarski predstavnik igra utakmice dok se stadion u Sekešfehervaru renovira.

Kapacitet “Pančo arene” je nešto manji od 4.000 mesta i navijačima Partizana pripašće 200 ulaznica za sektor “3H”, koji je inače namenjen za gostujuće fanove, 162 za “prvu klasu”, kao i 28 VIP ulaznica.

Ulaznice se neće prodavati na dan utakmice, a u skladu sa mađarskim zakonom o događajima koji su proglašeni za visokorizične, navijači koji kupe ulaznice moraće da dostave podatke o identitetu: ime, prezime, mesto i datum rođenja, kao i broj pasoša.

Videoton od Partizana traži da spisak navijača bude dostavljen najkasnije do ponedeljka, kako bi se imena odštampala na samim ulaznicama. Karte za sektor “3H” koštaju 4.200 forinti, odnosno 13 evara.

Mađarska policija i organizator utakmice do detalja su napravili plan putovanja navijača Partizana kroz ovu zemlju i sam dolazak na stadion, odnosno povratak u Srbiju.

Navijači bez ulaznica biće vraćeni u Srbiju!

Izvor:Mondo sport