ODLAZAK IZ PARTIZANA?!

Čak šestorici fudbalera Partizana na leto ističu ugovori i oni tada kao slobodni igrači mogu da napuste Humsku. Međutim, u redovima lidera Superlige će da se postaraju da se nekih igrača reše i ranije kako bi mogli da rasterete budžet.

Prvi na spisku onih koji će da idu je Andrija Pavlović, a za njim bi mogao i Kvinsi Menig. Kako saznaje MaxBet Sport, za nekadašnjeg polaznika Ajaksove škole fudbala zainteresovan je klub iz njegove domovine – Utreht.

Kvinsi Menig

Na čelu tog tima je trener Ron Jans, koji je svojevremeno dvaput sarađivao sa Menigom. Prvi put u Zvoleu, a zatim i u Tventeu. Ne bi imali zemljaci ništa protiv da ponovo budu na istom zadatku, a to je opstanak u Erediviziji i popravljanje trenutnog stanja.

Pitanje je samo hoće li Partizan da koči Meniga. Ne bi trebalo jer mu ugovor ističe u junu, a mogao bi da dobije čiste papire u zamenu za oprost dugovanja.

Holanđanin je ove sezone imao sukob sa trenerom Igorom Duljajem. Njih dvojica zakopali su ratne sekire, ali se minutaža krilnog napadača posle obračuna tokom duela protiv Spartaka u Subotici značajno smanjila.

Holanđanin je od tad samo jednom bio starter, a na poslednjih šest utakmica na terenu je proveo svega 117 minuta. Menig je u Humsku stigao u septembru 2021. godine iz Tventea za sumu od 700.000 evra.

Originalni tekst Srbija Danas.rs