Obradujte najmlađe knjigom „Mali partizanovac”

Ljubav prema klubu, fer plej, tolerancija i najvažnije učešće u zdravom načinu života i razvijanje sportskog duha uče se od malih nogu. Kao poklon deci, ali pre svega roditeljima, bakama, dekama, koje mališane uče najvažnijim karakternim osobinama na putu ka odrastanju, izdavačka kuća Pčelica je izdala knjigu pod nazivom Mali partizanovac autora Gorana Markovića i ilustratora Mladena Anđelkovića.

Dve različite knjige paralelno prate dva dečaka i njihove porodice koje navijaju za suparničke klubove, ali ih to ne sprečava da pored navijačkih strasti budu prijatelji i poštuju jedni druge.

Vaspitni cilj ove dve navijačke početnice je da kod najmlađih čitalaca razvijaju toleranciju i osećaj poštovanja i uvažavanja navijača različitih sportskih klubova. Kroz različite situacije u pričama o malom partizanovcu i malom zvezdašu deca će biti podstaknuta da razgraniče pravo navijanje od huliganstva i pronaći će osnovne informacije o svojim omiljenim klubovima.

Knjiga je namenjena svim malim poštovaocima sporta, a posebno ljubiteljima fudbala, svima onima koji obučeni u boje svog tima navijaju iz dubine duše, jer znaju da je klub koji vole njihova druga porodica.

Knjigu Mali partizanovac možete kupiti u crno-belom butiku.

Biljana Obradović

Back to Top