Obradović završio pregovore sa Fenerom – seče sledeće sedmice

Trofejni trener se vratio u Srbiju

Željko Obradović i Fenerbahče su završili pregovore, najtrofejniji evropski trener će konačnu odluku doneti sledeće sedmice. Pojedini turski mediji objavili su informaciju o tome da je popularni Žoc pristao na smanjenje plate, i ugovor od 1.600.000 evra goddišnje. Iz usta predsednika Alija Koča je čuo i da će budžet za ovu godinu iznositi „mizernih“ 20 miliona evra.

Eurohups je došao do sazanja da je posle tri dana pregovora Obradović otputovao za Srbiju i rekao da će tokom naredne sedmice dostaviti konačnu odluku.

Fener je dugo godina predstavljao meku za najbolje evropske igrače. Mogli su Turci da se rašire sa budžetom od 40 miliona evra.Srpski stručnjak će sada raspolagati sadvostruko manje novca. Turski mediji su izvestili da je dao pristanak i da će potpisati ugovor na tri godine.

Fener će vrlo verovatno ostati bez jednog od najboljih spoljnih igrača Kostasa Slukasa, koji bi trebalo da ode u Olimpijakos. Veliko je pitanje šta će biti sa Kalinićem, De Koloom, Datomeom, Lovernjom, Vestermanom.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport