OBRADOVIĆ: TOPIĆ IGRA ODLIČNO, OČEKUJEM DA BUDE VISOKO PLASIRAN NA SLEDEĆEM NBA DRAFTU

Strateg Partizan Mozzart Beta pred derbi u superlativima govorio o talentu večitog rivala

Treći put od početka sezonje Crvena zvezda i Partizan Mozzart Bet će odmeriti snage, a posle dva domaćinstva crno-belih, Arena će nominalno biti dom crveno-belima. Gostovanje u dvorani u kojoj je aktuelni šampion ABA lige inače domaćin staviće izabranike Željka Obradovića u specifičnu poziciju, a pred susret sa najvećim rialom strateg Partizana istakao je težinu zadatka.

“Sledi utakmica protiv najvećeg protivnika za nas – Crvene zvezde. Dolazi u dobrom trenutku i za njih i za nas. Rival je odigrao zaista dobru utakmicu protiv Fenerbahčea, mi smo odlično igrali protiv Asvela i nadamo se da će biti dobra utakmica. Poznajemo koševe i ambijent u Areni, ali će ovaj put biti malo drugačije. Tako je kako je, treba biti koncentrisan na utakmicu. Znamo šta nam je posao”, rekao je Obradović.

Kada je u pitanju igrački kadar glavna vest je da Partizan Mozzart Bet neće moći da se osloni na Zeka Ledeja, a pri osvrtu na kadar dva tima poseban akcenat bio je na Nikolu Topića, bisera crveno-belih.

“Igra odlično. Pokazuje dozu zrelosti neuobičajenu za svoje godine i lično mislim da će sledeće godine biti veoma visoko plasiran na NBA draftu. Izuzetno je veliko pojačanje za Zvezdu. Igra veoma dobro i pametno”, kazao je strateg crno-belih.

Originalni članak: Mozzart Sport.rs