Obradović pohvalio Trifunovića: Opravdao poverenje koje imam u njega

Trener Partizan Mozzart Beta je bio zadovoljan posle trijumfa nad Baskonijom

Prava utakmica u pravi čas. Partizan Mozzart Bet je u odigrao izvanredan meč i tako se revanširao Baskoniji. Očekivano posle meča Željko Obradović je bio zadovoljan, ali je posebno pohvalio Uroša Trifunovića koji je odigrao najbolju utakmicu ove sezone.

Ubacio je 15 poena i bio najefikasniji u trijumfu.

“Odigrao je izvanrednu utakmicu. Opravdao poverenje koje imam u njega. Treba da nastavi, da ima kontinuitet, kako on, tako i ostali. To je ono što smo pričali, u odbrani je bio ključan sa Papapetruom, kada se igra timski, igra se drugačije. Dobili smo zahvaljujući dobroj odbrani, u napadu je bilo sporo i bilo je rešenja koja nisu bila u redu. Ipak, bili smo na nivou za takmičenje kakvo je Evroliga”, rekao je Obradović

Usledilo je pitanje o statusu Vladimira Brodzijanskog.

“Brozdijanski je deo tima Partizana, čovek trenira, ponaša se normalno. Sve je u redu, što se mene tiče. Izbor je moj koji će igrači da budu u timu, imamo utakmicu u ponedeljak, pa u četvrtak. Prilike će biti za sve“.

Za kraj je imao poruku upućenu navijačima

“Moram da se zahvalim navijačima na još jednoj fantastičnoj atmosferi. Mislim da je bilo veoma lepo, da se zahvalim svima iz kluba. Znamo da je razlika kada igra u ABA ligi i Evroligi. I u ABA ligi je to sasvim korektno, nadam se da će biti deo kada budemo igrali protiv MZT-a”.

Originalni tekst Mozzart Sport