Nikolić: Ne znam gde je Gogua

Štoper iz Obale Slonovače ne zanima trenera Partizana. “Ja ovog trenutka razmišljam o onima koji su tu i koji se ponašaju kako treba”, kaže Nikolić.

Sedrik Gogua je trenutno samo “formalno” fudbaler Partizana. Mladi štoper iz Obale Slonovače kažnjen je posle privođenja zbog vožnje u pijanom stanju, ali to mu nije bilo dovoljno, već je posle svega odbio da trenira.

Dok rukovodstvo crno-belih traži način da reši ovaj problem, trener Marko Nikolić ne želi da pridaje mnogo pažnje Gogui.

“To nije tema za mene. Ja i ne znam gde se on nalazi ovog trenutka da budem iskren… To je mlad igrač i takve stvari se dešavaju. On mora da prihvati klupsku i timsku disciplinu. Greške se dešavaju i kada je neko mlad može da se oprosti, ali ako je nastavak priče onakav kakav treba”, rekao je Nikolić i dodao:

“Ova priča je otišla na klupski nivo, ja nisam upućen u detalje ni ugovora, ni ostalo. Ja ovog trenutka razmišljam o onima koji su tu i koji se ponašaju kako trebai daju sve za Partizan. A ovo ćemo rešavati u hodu u zavisnosti od raspleta situacije”, rekao je Nikolić tokom konferencije za medije povodom utakmice protiv Voždovca, u subotu od 17 časova.

13766486027184