Nikolić: Biće promena !

…ali, pravi rezovi tek posle Rada…

nm

Saša ima godina, ali može da donese neke stvari na terenu. Radović je zimus u Olimpiju došao bez priprema, a oporavljao se i od povrede. Ovo su mu lesto bile prve prave pripreme posle dve godine. Ne sumnjam da daje sve od sebe i jedan i drugi.

Nekih promena će biti, a pravo vreme za određene strateške stvari i odluke je reprezentativna pauza koja sledi. Sada najvažnije da se skupimo za meč protiv Rada.

Tražimo pobedu koja nam je preko potrebna. Svi igrači su shvatili da nemamo više pravo na kiks. Polako pravimo i selekciju igrača. Bitno je da počnemo da pobeđujemo u kontinuitetu. Ova utakmica za nas može da bude prekretnica, da igrači prepznaju momenat i da daju maksimum u svakom smislu. Hoćemo da kroz zajedničku igru dođemo do pobede.

Uroš je u dosta dobrom fizičkom stanju, ima nesporan kvalitet u napadu. Ipak, moramo da budemo svesni da će biti potrebno vreme, a to je nešto što, nažalost, nemamo.

Uvek ima potrebe za dobrim igračima, pogotovo u velikim klubovima koji žele da prave konkurenciju u timu. Ipak, mi smo ovog leta već doveli 10 igrača. Uslovljeni smo nekim stvarima kao sto je broj licenciranih igrača. Svaki igrač koji pravi razliku je dobrodošao u Partizan, ali nisam siguran da ima mogućnosti u ovih četiri, pet dana.