Nikola Ivanović: Umorni smo, ali bićemo na željenom nivou i protiv Šamota

Rukometaši Partizana u sredu od 17:30 dočekuju ekipu Šamota 65, u 12. kolu ARKUS lige. Crno-beli nisu imali mnogo vremena za odmor posle meča 1/16 finala Evrokupa, odigranog u Rumuniji, ali nema sumnje da će u sutrašnjem duelu na Banjici biti favoriti.

,,Iako smo jako umorni, moramo da nastavimo da igramo na ozbiljnom nivou koji smo držali u dosadašnjem toku sezone. Poštujemo svakog protivnika, ali ne verujem da ćemo imati problema da protiv Aranđelovčana osvojimo dva boda“, poručuje Nikola Ivanović.

Partizan je eliminisan nadomak osmine finala Evrokupa, iako je pružio dve odlične partije protiv rumunskog Baja Marea. Naš tim je odigrao dva odlična meča, ali će se među najboljih 16 klubova ipak naći rumunski predstavnik.

,,U revanšu je bilo svega i svačega. Grešili smo, naravno, ali smo zaslužili da prođemo dalje. Inače ne komentarišem sudije, ali mislim da u onakvim okolnostima ni Magdeburg ne bi prošao Baja Mare. Uz dužno poštovanje prema veoma dobrim Rumunima, govorim samo o sudijskim greškama kojih je bilo bar 15″, prokomentarisao je desni bek našeg tima.

Zvanični sajt RK PARTIZAN