Niko nema više ambicije od nas u Partizanovoj svlačionici: Ledej o novim izazovima i novim uspomenama

Oseća se blagosloveno zbog jedne stvari

Niko nema više ambicije od nas u Partizanovoj svlačionici: Ledej za 24sedam o novim izazovima i novim uspomenama

Zek Ledej na treningu – Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Zvanično je Partizan počeo pripreme, okupio se ceo tim i već drugog dana priprema otišao je na Kopaonik. Među onima koji su se pojavili na okupljanju jeste i jedno od najvećih pojačanja crno-belih – Zek Ledej, igrač koji je letos obradovao navijače svojim ostankom

Miran i staložen kao i uvek, jedan od najboljih igrača Partizana ponavlja isto što je rekao trener, kao i ranije predsednik kluba – ambicije su najviše, a niko nema više ambicija od samog tima.

– Prošle sezone smo suštinski došli do “fajnal fora”. Niko nema više ambicija od nas u svlačionici. Mi smo ti koji vredno radimo, ulažemo sate i dane u rad. Imamo najviše ambicije. Dobro je biti uzbuđen zbog našeg tima, ali mi sami od sebe imamo najviša očekivanja – rekao je Ledej za 24sedam.

Kako si proveo leto?

Odmarao sam se dve nedelje, onda sam počeo da treniram. Radio sam na savitljivosti i drugim stvarima sa trenerom. Mnogo sam putovao i video. Prvi put sam u situaciji da putujem od kada sam postao profesionalni sportista. Posle toga sam vredno radio, dosta toga i sa tegovima. Blagosloven sam što sam u takvoj situaciji, da mogu da putujem.

Poznaješ li neke od novih igrača?


– Igrao sam protiv Doužera na koledžu, ali ništa preterano. Pomalo ga se sećam, ali osim toga, u suštini ih sada vidim prvi put. Sada smo zajedno i sada nas čeka trening.

Kako ti se čini sada ekipa?

– Mislim da imamo dobar tim, da imamo dobre veterane, koji znaju da igraju. Novi igrači jasno nikad nisu igrali u Evropi, ali to će da se sredi vremenom. Trener i mi svi ostali ćemo da se skupimo. Hemija je glavna stvar i mislim da će to da bude kako treba.

U profesionalnom sportu ne postoji “juče”, uspomene su za penziju, ali prošlo je malo vremena, kako ti sada deluje prošla sezona?

Izvan ovog sveta. Skupili smo se u pravom trenutku. Treba vremena kada imate mnogo novih igrača, ali smo proradili kao grupa na vreme. Sada je vreme za nove izazove i da se prave nove uspomene.

Originalni tekst 24sedam.rs