Nemanja Nikolić: “Kažu da je titula odlučena još u junu, otpisali su nas i neki iz naših redova!”

“U tuđu kuću ne gledam”.

Jedan od glavnih uzdanica Igora Duljaja sa klupe Nemanja Nikolić je u intervjuu za “Telegraf” govorio o svojoj ljubavi prema Partizanu, prethodnom mandatu i aktuelnim dešavanjima.

Nikolić je naveo da je jedan od glavnih razloga jesenje titule Igor Duljaj, odnosno njegova borbenost i energija kraj aut linije.

“Mislim da smo pet ili šest mečeva dobili u poslednjih deset minuta i nadoknadi. Kažu, dobili ste na sreću. Pa, možeš da dobiješ jednom ili dva puta tako, ali ne možeš šest utakmica. Te što komentarišu na taj način bih voleo da vidim u kopačkama na terenu. Hajde, šmekeru, pošto znaš da pričaš kada gledaš sa visine, da vidimo šta ti znaš kad gori”, kaže Nikolić i dodaje:

“Duljaj je, kao dete kluba, doneo iskrenu emociju i ljubav prema Partizanu koju je preneo na celu svlačionicu. Pa, čovek pretrčli pet kolimetara pored aut-linije, živi utakmicu sa nama. Na to niko ne ostaje imun, ni mi na terenu, niti navijači. Pročitao sam da mu porodica trpi zbog svega i onda jednostavno želiš da uzvratiš. da daš sve od sebe za klub i trenera. Ne samo ja, svi igrači, jer te stvari ti ostaju u glavi. Iskreno da vam kažem, ne bih mogao da iznesem sve to, zato i ne želim da budem trener”, priča Taki.

Partizan je u poslednjem meču polusezone došao do pobede u Večitom derbiju za prvo mesto na tabeli. Nikolić je odgovorio na komentare da je Zvezda već viđena kao prvak.

“Nije to ništa što nije poznato. Rival ima mnogo veći budžet od Partizana, bili su učesnici grupne faze Lige šampiona i verovatno su pre derbija mislili da su mnogo kvalitetniji, ali isto tako lično mislim da smo mi kvalitetniji i to je sportski. Imam uvek pravo na svoje mišljenje, pravo da se nadam pobedi i kada me otpišu, da se nadam tituli, iako je ona, ako čitate komentare, još od juna unapred dodeljena. U “tuđu kuću” ne zagledam, ne komentarišem, ne omalovažavam, daleko bilo, samo gledam svoj klub – Partizan i nadam se najvišim dometima. Da li ćemo izdržati do kraja? Ko to zna?! Pa, otpisali su nas i letos, slušali smo raznorazne opaske, čak i nekih funkcionera drugih klubova, koji čak i nisu u rangu Partizana, da nam je prelazni rok loš, da kasnimo, da će sezona biti slabija od prethodne. Ćutali smo, radili i gledali svoja posla. Tako ćemo, pošto se pojačamo sa još nekoliko igrača, nadam se, i na proleće i videćemo u junu dokle smo stigli” istakao je Nikolić.

Originalni tekst Sportske net