Nema stajanja: Sutra u Štark arenu stiže Barselona – Obradović: Znamo koji kvalitet imaju

U 31. kolu Evrolige, Partizan Mozzart Bet dočekuje katalonski tim 28.03. od 20:30. 

Nema stajanja za crno-bele! Treća utakmica u svega pet dana čeka Partizan Mozzart Bet! Nakon pobeda protiv Olimpijakosa (petak) i Cedevita Olimpije (nedelja), crno-beli u utorak, 28. marta dočekuju Barselonu. 

Utakmica 31. kola Evrolige na programu je od 20:30 a Klub moli navijače da zbog kontrola i mogućih gužvi na ulazima, dođu u Štark arenu ranije. Sve karte za sutrašnji meč su rasprodate, stoga se očekuje još jedna utakmica u spektakularnoj atmosferi koju je moguće iskusiti samo u crno-beloj Areni! 

Pred sutrašnji duel sa Barselonom, trener crno-belih Željko Obradović je o pripremi za taj meč izjavio: 

“Jedan trening i sutra pre podne. Probali smo da prođemo kroz najbitnije stvari za njihovu igru bez nekog velikog posmatranje njihovog ‘plejbuka’ što mislim da nije moguće u ovom trenutku. Ali znamo ih, već smo igrali protiv Barselone i znamo koji kvalitet imaju. To je ekipa napravljena da ode na ‘fajnal for’ i verovatno da proba da osvoji Evroligu. Igraju timski, igraju izuzetno čvrstu odbranu. Ključni igrač u toj odbrani je sigurno Jan Veseli kada je na petici. Agresivnost na loptu kreće od bekova po celom terenu. Satoranski koji se vratio iz NBA posle šest godina i igra izvanredno, da ne pominjem igrače na pozicijama dva i tri. Oni su tim koja je lider Evrolige po procentu uspešnosti u šutu za tri poena tako da su to neke osnovne stvari. Probali smo na njihovu igru da reagujemo sada na treningu i videćemo kako će to sutra da izgleda. Potrebna nam je pamet i energija na nivou utakmice protiv Olimpijakosa”, istakao je Obradović. 

Joanis Papapetru je pred sutrašnji duel istakao: 

“Uradili smo neke taktičke stvari na treningu da bi se pripremili za sutrašnji meč. Najvažnije jeda se regenerišemo, ispred nas je još 24 satra do utakmice i da budemo energetski spremni. To je najvažnije. Znamo da će naši navijači biti ovde uz nas i mi moramo da i zbog njih pokažemo energiju”, naglasio je Papapetru. 

(Foto: Dragana Stjepanović)