NEBOJŠA KOSOVIĆ ZA VP.RS:GROBARI-NAŠA NAJVEĆA PODRŠKA

Legenda Saša Ilić ga smatra svojim naslednikom.On je strpljivo čekao svoju šansu i želeo samo da pokaže i dokaže mnogima da je igrač za Partizan.Danas,kako je, kako sam kaže,ostvario svoj životni san i osvojio titulu sa najdražim klubom, neće se zaustaviti na tome…

Ekzluzivno za sajt Volimpartizan.rs,Nebojša Kića Kosović iznosi svoje impresiju o svemu štomu se događa ovih dana…

Majstore, velika zahvalnost jer si mi izašao u susret i pred još jednu važnu utakmicu pristao da u par rečenica oceniš sve ovo do sada….Reci nam tvoje impresije o svemu učinjenom do sada u vremenima kada je Partizanovac jako teško biti?

Ja mogu reći na svom ličnom planu da živim svoj san.Osvojio sam titulu sa svojim voljenim klubom i želim da nastavim tako i u subotu.Najsrećniji sam bio iskreno, u nekim teškim trenucima,kada sam video da ovi igrači veruju jedni drugima.Verovali smo šefu (Marku Nikoliću, prim aut) koji nam je govorio da imamo kvalitet da izguramo ovo do kraja, a sve se na kraju ispostavilo i tačnim.

Smatraš li da su i navijači konačno svojim odazivom i podrškom imali udela u ovoj tituli?

Zajedno smo sve uradili s Grobarima.Oni su naša najveća podrška, oni nam daju energiju svaku utakmicu i nadam se da će tako biti do kraja ove sezone a i ubuduće.

Subota je dan za finale Kupa..Očekivanja?

Čeka nas jedna teška utakmica.Igraćemo protiv najvećeg rivala za još jedan trofej i pehar.Malo smo istrošeni fizički i emotivno, ali  nema veće motivacije od pesme Grobara i trave u Hramu fudbala.Tako da, izlazimo na teren maksimalno spremni da “poginemo” za svaku loptu.

Ishod?

Neću ga prognozirati…Samo se nadam da ćemo opet slaviti ulicama Beograda sa našim Grobarima ! 🙂

Tihi, vaspitani i kulturni momak van terena.Lav, borac i maestro na zelenom tepihu, Kića Kosović.Uz zahvalnost na izdvojenom vremenu želja da se njegove nade ispune i da, ako ništa drugo, bude jedan od strelaca na finalu.

A onda Evropa,izazovi i nastavak sna sa Partizanom i u dresu najdražih boja.

SREĆNO KIĆO !