NEBOJŠA KOSOVIĆ ZA VOLIMPARTIZAN.RS : CILJEVI PARTIZANA SU UVEK ISTI

Bio je jedan od najstandardnijih i najboljih igrača Partizana,  a onda su ga  teška povreda kolena i operacija odvojili od terena više od šest meseci.

Reprezentativac Crne Gore i prvotimac Partizana, Kića Kosović, kako sam kaže za naš sajt,  pokušaće da se nametne treneru Đukiću na ovim pripremama, kako bi povratio stere pozicije u timu.

Počele su nove pripreme,  za novu sezonu.Kakvi su tvoji prvi utisci posle duge pauze koju si imao ?

-Pa, sve teče onako kako smo planirali, radna je atmosfera i mnogo pozitivna.Radi se svakodnevno i, za sada podnosimo sve napore koji su pred nama.Uveren sam da će tako i ostati do samog kraja.

Koja su klupska očekivanja od sezone koja dolazi ?

-Očekivanja su naravno svake godine ista – dupla kruna i što dalje da se dogura u Evropu.Siguran sam da smo kadri i sposobni za tako nešto.Partizan to zahteva od svih nas.

Kakvi su tvoji lični planovi i nadanja, posle svega što te snašlo sa povredom i operacijom?

-Što se mene lično tiče, sada samo želim da se nametnem šefu Đukiću i da se izborim za što veću minutažu.Siguran sam u sebe, povreda je prošlost i ubeđen sam da mogu biti od velike koristi, ako se to od mene bude tražilo.

I mi smo sigurni da Kića Kosović može puno da pruži.Ostaje da samo ponovo dobije zasluženu šansu.Sve posle toga, biće na njemu.

Srećno majstore !