NBA zvezda potvrdila da dolazi u Partizan, a oglasio se i Lesor i jednom rečju “zapalio” navijače (FOTO)

Eksplodirala je još jedna “bomba” u medijima vezana za KK Partizan. Novo pojačanje crno-belih, kako se navodi, jeste francuski plejmejker Frank Ntilikina. NBA zvezda se povodom toga oglasila na Instagramu, a nije ostao imun ni Matijas Lesor.

KK Partizan će izgleda ovog četvrtka završiti posao sa pojačanjima na pozicijama “jedan” i “dva”. Tek što je objavljeno da će crno-beli predstaviti dosadašnjeg igrača Virtusa Ifea Lundberga, procurele su informacije i o angažovanju plejmejkera iz NBA lige.

Francuski plejmejker Frank Ntilikina navodno bi mogao da dođe u Partizan. Dogovor postoji i posao je jako blizu realiziacije, a ostalo je da se definiše još nekoliko detalja, objavile su Sportske.

Povodom toga se oglasio i bivši centar “parnog valjka” i prvotimac Panatinaikosa Matijas Lesor, koji je na svom zvaničnom nalogu na Instagramu napisao samo jednu reč i tagovao sunarodnika:

Treba napomenuti da se i Ntilikina oglasio putem Instagrama gde je objavio stori sa crno-belim emotikonima, što znači da je posao očigledno gotov.

Podsetimo, u pitanju je igrač koji je 2017. godine izabran od strane Njujorka na draftu, a posle četiri godine u Niksima je prešao u Dalas. Dve godine je igrao sa Lukom Dončićem u Mavsima i tamo nije dobio produžetak saradnje, pa je prošlu sezonu proveo u Šarlot Hornetsima.

Francuz je visok 193 centimetra, primarna pozicija mu je plejmejkerska, ali je u SAD često igrao i na “dvojci”. Sa reprezentacijom Francuske ima olimpijsko srebro iz Tokija 2021. i svetsku bronzu iz Kine 2019. godine.

Originalni tekst Sportal.blic.rs