Natho želeo da povede igrače sa terena, izvinjava se navijačima što nije poslušao! Izraelac besan preuzeo odgovornost (VIDEO)

Razočarani su fudbaleri Partizana nakon poraza u 173. večitom derbiju. Crno-beli su uoči meča imali mnogo problema, ali su na teren izašli sa željom što se primetilo od prvog minuta, pa su dva puta tokom ovog susreta imali prednost.

Međutim, Crvena zvezda je stigla do preokreta i pobede u nadoknadi vremena koja je iznosila 15 minuta, pa su iz Humske zagrmeli saopštenjima. Najpre su istakli da neće igrati u Kup meču koji je na programu u sredu, a ni igrači nisu bili smireniji.

Birbas Natho je bio veoma ljut, pa je u prvi plan istakao sudiju.

 Danas je samo jedan čovek dobio utakmicu i to je sramota šta se desilo drugi put zaredom. Došao je ovde i igraju sa 12 igrača, ako niko neće da priča, mi ćemo. Neverovatno je da dođemo ovde i jedan čovek hoće šou. Dovedu tog sudiju koji napravi šou. Neće da gleda VAR jer zna da je njegova greška, ako neće da priča mi ćemo da kažemo. Dosta je bilo, dosta je bilo! Ovde sam pet godina i niko neće da priča o problemima svaki meč, svi pričaju sledeći meč, idemo dalje, ‘ajde… Borimo se za klub, za navijače, svaki meč dođemo i jedan čovek ukrade šou – poručio je Natho, pa se osvrnuo na povike navijača koji su tražili da igrači izađu sa terena nakon što je Endiaje izjednačio na 2:2 u 90. minutu: 

– Grobari su u pravu, trebalo je da izađemo sa terena, izvinjavam se navijačima. Moja je greška. Trebalo je da izvedem ekipu sa terena, možda bi to pomoglo da se neko probudi u srpskom fudbalu. Da li ćemo igrati meč u Kupu? Imamo li neki drugi izbor? Ako ne uradimo, izbaciće nas iz Evrope. Žao mi je što pričam, deca nas gledaju. Mogu mene da kazne, imam 36 godina, preuzimam odgovornost i ovo nije fudbal. Neko mora da kaže istinu. Svi ćute i nikom ništa. Posle one utakmice sudija je trebalo da bude izbačen dva meseca, a sad sudi derbi.

Originalni članak: 24sedam.rs