Najverovatnije četiri izmene u sastavu za Javor

Nova odbrana, nova sredina terena, samo je napad isti. Miroslav Đukić je ostao dosledan najavljenim promenama u timu, možda u nameri da nosioce igre odmori za revanš sa Olimpijakosom, pa će Javoru, u drugom kolu Superlige (19.00, TV Arenasport 1), najverovatnije suprotstaviti sastav sa četiri promene u odnosu na prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Lakše povređenog Lazara Ćirkovića, koji je protiv Grka osetio bol u zadnjoj loži i trebalo bi da bude spreman za revanš, menjaće novajlija Nemanja R. Miletić.

Nemanja G. Miletić će da predahne, a priliku protiv Javora dobiće Mohamed el Monir. Libijac je odigrao završni meč prethodne sezone, bio solidan u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, a ovo će mu biti prvi zvanični duel u novoj takmičarskoj godini.

Trener Partizana odlučiċe se i za dve promene u vezi. Leonardo da Silva Soza je osetio bol u mišićima, a procenjeno je da je njegov zemljak Everton Luiz potrebniji za revanš na Karaiskakisu. Prvog će na poziciji levog krila odmeniti Danilo Pantić, dok će u paru sa Nebojšom Kosovićem, kao drugi zadnji vezni biti Marko Jevtović.