Najlepša priča o prodaji sezonskih karata : PARTIZANOVE BEBE

Korona virus možda jeste sprečio navijače da bodre voljeni Partizan sa tribina, ali ih nije udaljio od želje da klubu pomognu bar na simboličan način – kupovinom sezonskih karata. Njih oko 700 rezervisalo je do sada svoje mesto na Banjici za ovu sezonu, a nekoliko imena posebno je privuklo našu pažnju.

Naime, tata Dušan kupio je sezonsku kartu za svoju mezimicu, tromesečnu ćerku Sofiju, dok je stric Aleksandar na isti način ostavio lepu uspomenu dvomesečnom bratancu Mihajlu. Partizanovim bebama priključio se i mali Jug, sin našeg igrača Ivana Dimitrijevića, koji će, nadamo se, poći tatinim stopama i jednog dana ponosno nositi crno-beli dres.

Popularni Lutkica je na svom Instagram nalogu podelio radost zbog toga što je njegov naslednik postao član Partizanove rukometne porodice, a ne krije da naš grb i motivi krase portikle, bodiće i druge komade odeće njegovog prvenca.

,,Od prvog časa života svog, od trena kada sam ugled’o dan, u glavi se mojoj misao rađa da živim za Partizan“. Ove stihove pesme Računajte na nas na Banjici će jednog dana sigurno zapevati i Sofija, Mihajlo i Jug.

Podsećamo vas da se zbog pandemije korona virusa sve utakmice igraju bez prisustva publike i da kupovinom sezonskih karata po ceni od 1.500 dinara zapravo pomažete klubu da u ovim teškim vremenima zadrži kontinuitet dobrih rezultata. Sezonsku kartu možete poručiti OVDE.

Zvanični sajt RK Partizan

Foto: Instagram Printscreen